Sagt om Hjerne & Sundhed

"Jeg kan virkelig bruge undervisningen i mit daglige arbejde med demente borgere. Jeg er uddannet demens-konsulent, så jeg ser det som en overbygning og tager især den viden, jeg ikke havde i forvejen, til mig."

"ALLE demensmedarbejdere burde have dette kursus. Simpelthen fordi at beskrivelsen af hjernens svind ved demens, blev så godt formidlet af Charlotte, at alene DEN viden er så væsentligt ift. den rette omsorg for den demente."

Jeg fik en god forståelse for, hvordan det er set fra personen med demens. Fik en masse ny viden med mig hjem til brug i dagligdagen."

"Især var jeg meget begejstret for de praktisk pædagogiske fif. Et af rådene har jeg efterfølgende afprøvet på en vred borger og hvor jeg før måtte bruge 20 min. på at få hende til at genvinde roen, gik der 20 sekunder. Fuldstændig fantastisk!!!! "

"Meget levende, dygtig og inspirerende. Dejlig humor."

"Undervisningen gør mig vågen og nysgerrig på mere viden om hjernen! "
"Underviser var meget kompetent og bare et behageligt menneske at lytte på."

"Underviseren havde en masse med i rygsækken, som hun videreformidlede på en rigtig god måde."

"Rigtig god fortæller. Fik gode svar på spørgsmål."

"God til at gøre undervisningen spændende. Vekslede mellem oplæg og gruppe arbejde, plus at hun gav sig tid til at hører på os, uden noget blev skubbet til side eller forjaget."

"Underviser havde et fantastik oplæg til kurset - hvor alle var med fra start."

"Charlotte er god til at gøre det meget forstående, interessant og levende - specielt pga. den vekselvirkning med teori og opgaver/øvelser løbende under kurset."

"Charlotte er et menneske som hviler i sig selv, har styr på undervisningen, hvilket afspejler sig i deltagerne."

"Super god underviser, der forstod at forklare og give eks. så man forstod og kunne huske det. Undervisningen var så spændende at kursusdagen gik lynhurtigt."

"Rigtig godt, meget brugbart i vores hverdag."