Neuropædagogik

"Især var jeg meget begejstret for de praktisk pædagogiske fif. Et af rådene har jeg efterfølgende afprøvet på en vred borger og hvor jeg før måtte bruge 20 min. på at få hende til at genvinde roen, gik der 20 sekunder. Fuldstændig fantastisk!!!! "

"Underviseren har en fantastisk opbygning af den ellers ret komplicerede teori - hun får tingene sat på i billeder, så man i løbet af dagen får flere aha! "

"Man fik en ah oplevelser, der lige pludselig gjorde, at man forstår borgeren meget bedre."

"Jeg fik en god, lærerig og tankevækkende gennemgang af bl. a. viden om hjernen og dennes interaktion med menneskets psyke, sygdom, ud-/afvikling, livshistorie, trivsel og støtte i hverdagen for det enkelte menneske. Hvilket jeg allerede havde for øje den første arbejdsdag derefter."

 

Telefonrådgivning

  • Emne: Søvnproblemer og trætte forældre. 
    ”Tak for en rigtig god samtale. Dagen efter vi talte sammen fik vi en ny pige, hvad natten angår. Vi kører stadig programmet med kun 1 time formiddag og så meget som muligt om eftermiddagen. Så nu er vi kun oppe 2-3 gang for at give hende sutten. Det er ren luksus for os. Hilsen mor til 2 børn”

Coaching

  • "Hej Charlotte. Jeg har fået en session med coaching hos dig og jeg må sige, at det har vendt nogle tanker. Jeg har fået ryddet op i noget af det, der gav "rod" og er dermed blevet mere tydelig både overfor mig selv og andre samt omkring hvad jeg ønsker og kan tage ansvar for. Din coaching har givet mig mere overskud i hverdagen. Mange tak for hjælpen. Venlig hilsen J.L"

 

Fra foredrag om HUDSULT:

"Tak for et godt og lærerigt foredrag, vi har allerede i dag her på plejecenteret brugt nogle af de ting du underviste om og med god effekt og med efterfølgende SUK fra beboer"